"Alüminyumda Isıl İşlem ve Mikroyapı Analizi Eğitimi" Kayıt Formu
Gönder Ön İzleme

-

“ALUTEAM: Alüminyum Sanayisinin Dijital Dönüşümü için Ortak Araştırma Merkezi” Projesi kapsamında alüminyum ve tamamlayıcı sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kapasite geliştirme eğitimleri düzenlenecektir.

İkinci hibrit eğitimimizde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesinde Doç. Dr. Alptekin Kısasöz’ü ağırlıyoruz, etkinlik detaylarını aşağıda bulabilirsiniz:

Konu: “Alüminyumda Isıl İşlem ve Mikroyapı Analizi Eğitimi”

Tarih: 28 Kasım 2023

Saat: 13.00-15.30

Konum: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesi-ALUTEAM

Eğitim içeriği:

13.00 – 13.15   Tanışma Oturumu

13.15 – 14.00   “Alüminyum Alaşımlarının Genel İncelemesi”

• Alüminyum Alaşımlarının Yapı ve Özellikleri

• Alüminyum Alaşımlarının Sınıflandırılması

14.00 – 14.15   Kahve Molası

14.15 – 15.15   “Alüminyum Döküm ve İşlem (Dövme) Alaşımları”

• Alüminyum Döküm Alaşımları, Isıl işlemleri, Isıl İşlem-Mikroyapı İlişkisi

• Alüminyum İşlem (Dövme) Alaşımları, Isıl İşlemleri, Isıl İşlem-Mikroyapı İlişkisi

15.15 – 15.30   Soru – Cevap Oturumu

Eğitime  katılım için kayıt gerekli olup aşağıdaki form üzerinden ücretsiz olarak kolaylıkla kaydolabilirsiniz.

Soru veya talepleriniz için iletişim bilgilerimiz aşağıdadır:

Telefon: 0212 521 81 00 (Dahili – 4373)

E-posta: aluteam@fsm.edu.tr

Bu eğitim Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamındaki "ALUTEAM: Alüminyum Sanayinin Dijital Dönüşümü için Ortak Araştırma Merkezi" Projesi dahilinde düzenlenmiştir.

aluteam
Mail Adresiniz?*
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında paylaştığım verilerimin kullanılmasına izin veriyorum.*

KVKK için tıklayınız