2. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi'ne Katıldık

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi olarak 2. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi ve Sergisi’ne katıldık.

6-7 Eylül 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen zirvede; Ar-Ge Merkezleri, Üniversiteler, Teknoparklar ve Organize Sanayi Bölgeleri’nde geliştirilen inovatif projeler sergilendi. İki gün süren organizasyonda projelerin tanıtımlarının ve işbirliği ziyaretlerinin yanı sıra farklı başlıklarda düzenlenen oturumlarda, konunun uzmanları, iş ve sanayi dünyası temsilcileri, akademisyenler ile kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya geldiler.

Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi olarak; İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projelerin sergilendiği alanda yer alan standımızda ziyaretçilerimizi ağırladık.