ALUEXPO 2015 Fuarı Gerçekleşti

8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 4. Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim Araştırma Merkezi olarak ziyaretçilerimizi ağırladık.

Düzenlendiği 2009 yılından bu yana alüminyum sektörünün önemli aktörleri ile birlikte her türlü alüminyum ürünü otomotiv, inşaat ve yapı, beyaz eşya, savunma, ulaştırma, ambalaj ve üretimlerinde alüminyum kullanan benzer sektörleri bir araya getiren ALUEXPO 2015 fuarında bu yıl da yerimizi aldık.

Fuar boyunca standımızı ziyaret ederek projelerimiz hakkında ayrıntılı bilgi alan misafirlerimiz, bazı test cihazlarımızı ve hızlı prototipleme sistemi ile ürettiğimiz ürünleri yakından inceleme imkânı buldu.

Fuarla eş zamanlı düzenlenen 7.Alüminyum Sempozyumu’nda Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz “Metalik Malzemelerin 500 Yıllık Serüveni ve Değişen Üretim Paradigması ” konulu sunumunu yaparken, Malzeme ve Metalurji Mühendisimiz Yaşar Akça  “Alüminyum Endüstrisinde Enerji Verimliliği ve Sera Gazları” konulu sunumunu gerçekleştirdi.