Başbakan Yardımcısı Sn. Emrullah İşler Merkezimizi Ziyaret Etti

7 Haziran 2014 Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Sn. Emrullah İşler, Üniversitemizde düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Akademisi’nin” kapanış programında Üniversitemiz ziyareti sırasında, Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezini de ziyaret etti.

Merkezde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. ALUTEAM’ de Hızlı prototipleme teknolojisi ile üretimi gerçekleştirilen ve üretilebilecek ürünler hakkında bilgi verildi. Merkezimiz tarafından geliştirilen, Zeki Kusur Tespit Sistemi (SDDS-Smart Defect Dedection System) ve alüminyum profillerde ölçüsel hataların tespiti için geliştirilen “Kesit Ölçüsel Hata Belirleme Optik Ölçüm Sistemi” Projesi hakkında bilgi verildi. Merkez kapsamında devam etmekte olan proje faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.