Biyomedikalde Beyin Fırtınası

Üniversitemiz ve Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi arasında 20 Kasım 2014 Perşembe günü “Biyomedikalde Beyin Fırtınası” konulu toplantı gerçekleştirildi.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde (ALUTEAM) gerçekleştirilen toplantıda Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güneren başkanlığında Prof. Dr. Hakan Şentürk, Prof. Dr. Ahmet Danalıoğlu, Prof. Dr. Erhan Ayşan, Prof. Dr. Mehmet Ziya Dönmez, Yrd. Doç. Dr. Serdar Uysal, Harvard University’den Nihal Atsız Okan ve Huei-Mei Chen’in  yer aldığı heyet ağırlandı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi heyetinde ise Rektör Prof. Dr. Musa Duman, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Avni Morgül, Prof. Dr. Burhanettin Can, Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Koç, Yrd. Doç. Dr. Orhan Özhan ve araştırma görevlilerimiz Mahmud Esad Arar ve Osman Semih Kayhan yer aldı.

Toplantıda biyomedikalde eğitim ve araştırma konularında mevcut işbirliği kapsamındaki gelişmeler ve birlikte gerçekleştirilebilecek yeni çalışmalar görüşüldü.