GALSİAD Heyeti Üniversitemizdeydi

7 Mayıs 2012

Üniversitemiz tarafından, GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ortaklığında yürütülen “Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi” Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı. Projenin uygulama süreçlerinin değerlendirildiği toplantıya FSMVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ümit D. Arınç, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, GALSİAD yönetim kurulu üyeleri Celalettin Kirboz, Abdullah Demir, Cenk Arslan, Erdem Keçeci ve Hüseyin Karabacak, Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Koç, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Aksoylar, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Necip Kocatürk  katıldılar. Toplantı sonrasında Haliç Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan merkez binası ziyaret edilerek GALSİAD Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verildi.