Mimari Uygulamalarda Alüminyum Ve Gelecekteki Yeri

İnşaat sektöründe yoğun olarak kullanılan alüminyumun geleceği ve mimarideki yerinin değerlendirileceği, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile 25 Nisan 2014 Cuma günü, saat: 15.00’de Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesi Alüminyum Test, Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde (ALUTEAM) konuşmacı olarak Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Alüminyum Sistemleri Teknik Müdürü Ersoy ÇAKIR ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer DABANLI sunumlarıyla “Mimari Uygulamalarda Alüminyum ve Gelecekteki Yeri” konulu seminerimiz gerçekleştirilecektir.

Seminerimize sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Seminer Sunum Programı:

25 Nisan 2014, Cuma

14:30 - 15:00      Kokteyl

15:00 - 15:30      Ersoy ÇAKIR, Asaş Alüminyum Sanayi Ticaret A.Ş. Alüminyum Sistemleri Teknik Müdürü

15:30 - 15:40      Ömer DABANLI, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Görevlisi

15:40 - 15:50      Ara

15:50 - 16:00      Görüş Bildirimleri, Önermeler

Not: Görüş bildirimlerinde süre tahmini olarak verilmektedir ve zaman sınırı yoktur