Türkiye İnovasyon Haftası 2014 Fuarına Katıldık

Üniversitemiz, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri kapsamındaki fuarda yerini aldı. 4-5-6 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda teknoloji, iş dünyası, eğitim, dijital medya, pazarlama, bilim ve enerji gibi konu başlıklarında çeşitli sunumlar yapıldı ve yenilikçi teknoloji ve projeler sergilendi.

Fuar boyunca Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak Üsküdar Salonu’ndaki standımızda misafirlerimizi ağırladık. Projelerimiz hakkında bilgi alan misafirlerimiz, hızlı prototipleme laboratuvarımızda ürettiğimiz ürünleri detaylı inceleme imkânı buldular. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Duman, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ve öğrencilerimiz fuara katılarak standımızı ziyaret ettiler.

Türkiye İnovasyon Haftası kapanış programına katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu standımızı ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çalışmalarımızı yakından inceleyerek yürütülmekte olan projelerimiz hakkında bilgi aldı.