Türkiye İnovasyon Haftası 2015 Fuarına Katıldık

Üniversitemiz Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen İnovasyon Fuarı’na katıldı. 3-4-5 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda teknoloji, iş dünyası, eğitim, dijital medya, pazarlama, bilim ve enerji gibi konu başlıklarında çeşitli sunumlar yapıldı ve yenilikçi teknoloji ve projeler sergilendi.

Fuar boyunca Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi olarak B-3 holündeki standımızda misafirlerimizi ağırladık. Projelerimiz hakkında bilgi alan misafirlerimiz, hızlı prototipleme laboratuvarımızda ürettiğimiz ürünleri detaylı inceleme imkânı buldular.

Fuarın üçüncü gününde etkinliklere katılan Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa Elitaş ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi standımızı ziyaret ettiler.